Jak sbalit batoh na pár dní?

Ať už se chystáš válet u moře nebo na dobrodružnou výpravu, základem je ten správný batoh! Jestli s sebou netáhneš celou skříň a vystačíš si s pár kousky oblečení (nebo kufr už máš narvanej a potřebuješ ještě jedno zavazdlo :D), tak pro tebe máme pár tipů, jak co nejlépe uložit věci v batohu (nejlépe v tom od nás :D).

 

Jak vybrat batoh?

Nebudeme si na nic hrát, asi ti nedoporučíme batoh od jiný značky než od nás, ale to jen proto, že ty naše jsou nejlepší :D. Tak si pojďme ujasnit priority. Jedeš chodit po památkách nebo odpočívat na pláži u moře nebo i na nějaký ten výlet do přírody? Potom se ti bude hodit batoh, který sice nacpeš vším, co na pár dní je potřeba, ale zároveň nemusíš s sebou brát dalších milion tašek, prostě si vystačím s jedním. Jak to? Tak se na to pojďme podívat.

Batoh Ultra HD maxi

Batoh je vyrobený z kvalitní koženky, takže budeš stylová ve městě a zároveň s ním zvládneš i přírodu

Batoh má 3 velikosti

Do té úplně největší si v klidu sbalíš i na týden. 

Prostřední velikost je ideální na výlety. 

A nejmenší třeba pláž nebo města. 

 

Zorganizuj si to uvnitř batohu

Jak? Za pomocí našich vnitřních barevných pytlů. Všechny pytle se dají pomocí cvočků přepnout a nosit na zádech, takže další taška - check 

Připni si k batohu další tašky, třeba ledvinku nebo hook kabelku. Máš hned další tašky, ale v letadle to budou brát jako jednu, protože to vypadá jako venkovní kapsa.

Nebo si můžeš dát dopředu ledvinku, vzadu mít batoh a máš tak všechno důležité pěkně pod dohledem a hned po ruce. 

Další vychytávka: Díky odepínacímu popruhu můžeš batoh nosit i jako kabelku. 

 

Velkým bonusem jsou u batohů vyztužená ramena, takže pohodlíčko zajištěno.

A jestli se nechceš hrabat v maxi batohu při hledání pasu nebo peněženky, tak jsme na to mysleli. Na zadní části je menší kapsa na zip, tím, že je vzadu, je bezpečná.

 

A co s sebou? 

Je léto, tak budeme balit do tepla. Základem je nějaké pohodlné, prodyšné oblečení. A takovým skvělým materiálem do teplého počasí je len.

Zaprvé nejsou na něm vidět koláče :D a za druhé se v něm ani nemusíš zpotit, protože tak krásně dýchá, takže když si ho nezaprasíš nějakým jídlem, klidně ti vydrží svěží celý týden.

A druhým supermateriálem je bambus. Ten je skvělý jak do parných dní, tak na večer, bambus totiž chladí i hřeje zároveň a taky krásně odpařuje pot. A normálně nesmrdí, čestný skautský, i po týdnu nošení.

 No a do letadla by se hodila nějaká pohodlná teplákovka, co? Nejlepší je naše šedá verze, není tak tlustá jako černá, ale zárověň hrozně příjemná. 

No a největší perlička na závěr. Všechny materiály jsou přírodní a jsou tak recyklovatelné a fakt kvalitní, takže na další roky máš vystaráno.