Popup AKCE

Ahoj všichni!

Máme pro vás skvělou zprávu - po delší době se konečně můžeme setkat naživo na naší Popup akci! Pokud jsme se dlouho nikde neukázali, tak nás to celé rozhodně mrzí, ale teď máte šanci nás navštívit a zjistit, co jsme za tu dobu vymysleli.

Během těchto tří dnů budeme prezentovat naši novou kolekci výrobků z jablečné kůže. Tato kůže vzniká z odpadu zpracování jablek a je tak ekologickou alternativou k tradiční kůži. A když říkáme, že vám ukážeme výrobu této kůže, tak to myslíme vážně, po celou dobu bude probíhat promítání přímo z její výroby - nenechte si ujít tuto ukázku, protože byste se mohli dozvědět tajemství, jak se z jablek stane kůže (a to není žádný trik).

A aby to nebylo jenom o kůži, tak jsme si pro vás připravili skvělou zábavu v podobě živé hudby s Kateřinou Marií Tichou. Bude to krásná příležitost vychutnat si skvělý hudební zážitek a zároveň podpořit naše úsilí v oblasti ekologické výroby.

A co je nejdůležitější - všechny naše výrobky budou k mání přímo na místě. Pokud se rozhodnete nás navštívit, budete mít možnost si zakoupit některý z našich produktů a podpořit tak ekologickou výrobu.

Tak co, přijďte se s námi pobavit a užít si tento skvělý zážitek! Vidíme se v Vnitroblocku od 19. do 21. května.