Příběh vzniku značky XISS

 

Od školky až po úspěšnou značku XISS

 

Náš příběh se píše už od roku 1996, kdy jsme si začaly hrát na společném písku ve školce. Kamarádství nám zůstalo do základní školy a pak už to šlo samo. Přes společné sezení v lavici, společné tréninky atletiky, celoživotní střádání plánů a propařené noci, až po založení značky XISS. Vždycky jsme věděly, že vytvoříme něco skutečného, něco, co i ostatním bude přinášet radost, a tak jsme se rozhodly naše nápady zrealizovat a prodávat chytré minimalistické produkty, které nám na trhu chyběly. Už nám zbýval jen název, ale pro něj jsme našrěstí také nemusely chodit daleko.

 

                      

Naše výroba

 

Navrhovat a vyrábět jsme začaly v roce 2016 v rodinné dílně s jedním šicím strojem a díky Kláry nadání v šití jsme ušily první kousky. Kabelky z materiálu z kvalitní koženky, doplněné o dřevěné logo, se staly oblíbenými mezi spousty zákazníků, a tak jsme tvořily dál. A dál…Jsme tak trochu cáklé, a proto jsme promítly naše povahy i na naše produkty. Nyní se můžeme pochlubit desítkami navržených produktů a úspěšným e-shopem známém na českém trhu. Přestat určitě nechceme, protože se v našich hlavách střádají nápady na další chytré doplňky, které uvítá každý, kdo se chce odlišit od mainstreamu a postrádá na trhu něco originálního, a tak trochu sofistikovaného.

 

Všechny produkty nyní šijeme v profesionální šicí dílně na Vysočině, kde společně dbáme na kvalitní výrobu a stále se společně s nimi snažíme naše produkty zdokonalovat.

 

Abychom naše výrobky ještě více personifikovali, necháváme si vyrábět komponenty na míru tak, aby byly Xiss kabelky nezaměnitelné. Kovová srdíčka z jablonecké bižuterní firmy nebo háčky a zkracovačky z kovo výroby na Vysočině. I to dodává Xiss produktům šmrnc, eleganci a jedinečnost.

 

 

 

A jak je to teď?

 

Naše značka se díky oblíbenosti rozšiřuje nejen o nové zákazníky a produkty, ale i o náš tým. Už na to naštěstí nejsme sami a Xiss jsme rozšiřili o další šikovné lidi, kteří se starají o šití oblečení, balení objednávek a zákaznický servis. Chceme Vám poskytovat stále nové a nové vychytávky a produkty, které jsou nejen smart, ale i designové a cenově dostupné. Udržitelný materiál je jeden z pilířů naší značky a aktuálně pracujeme na vývoji nepromokavých a funkčních materiálů, recyklaci oblečení a chceme mezi materiály zařadit i ty konopné, které nejvíce šetří naši přírodu. Pozadu nechceme zůstat ani s komponenty, a proto se příští rok můžete těšit na nové vychytávky, po kterých budou naše produkty ještě více inteligentní.

 

Sledujte nás dál, náš příběh píšete hlavně vy, kteří nás podporujete svými objednávkami a dáváte nám tak prostor pro návrh dalších a dalších produktů.

 

Vaše Andrea a Klára