Renesance 2023 v Xissu

 

Stejně jako jiné značky, i my se vyvíjíme, tříbíme svůj vkus, vnímáme své okolí a měníme vlastní hodnoty. Nechceme být slepí k dopadům produkce textilu na životní prostředí a jeho vlivu na spotřebu chemikálií a vypouštění škodlivých látek do ovzduší. Stále se vzděláváme, rešeršujeme a díky tomu se hodnotově posouváme o míli dál.

 

 

 

 

Nejen, že chceme eliminovat produkci zvířecí kůže, chceme být zároveň šetrní k přírodě, protože výroba syntetické kůže není posledním schůdkem pro minimální dopad módy na přírodu a stále se je kam posouvat. Tím, co děláme, chceme využít nespotřebované zbytky z potravin, nebo samotný odpad a dát jim znovu život, přetavit je v něco praktického a užitečného, co každý z nás v běžném životě využívá. A proto jsme se rozhodli přestat vyrábět naše produkty ze syntetické kůže, která má špatný dopad na životní prostředí a chceme se věnovat pouze recyklovanému materialu, jehož produkce je k přírodě šetrnější a nezanechává na ní takové stopy.

 

 

 

 

 

Postupně vám tak budeme představovat širokou škálu recyklovaných materiálů opřených o autentický příběh toho, jak se daný material vyrábí a začneme třeba jablkem ☺ Podívejte se na praktické doplňky, které jsme pro vás připravili a budujte s námi svět bez sebevětší ekologické stopy, staňte se tak s námi součástí materiálové revoluce. Protože kvalita a luxus nemusí zůstat pouze u zvířecí kůže. 

 

 

 

 

Minimalistický a nadčasový design dodá tu pravou hodnotu recyklovanému materiálu, a pokud z něj vznikne navíc sofistikovaný produkt, může vás provázet po celý den a stát se vaším nepostradatelnym spárošem. Naše mise je tím pádem splněna. 

 

 

 


 

 

#nomoreplast #nomoreanimals #sustainablematerial